20 år på Rold Gl. Kro

0
Lotte Jacobsen kunne den 1. august fejre 20 års jubilæum som køkkenchef hos Rold Gl. Kro. Foto: Jesper Bøss
Den 1. august kunne Lotte Jacobsen fejre 20 års jubilæum som køkkenchef på Rold Gl. Kro.

– Ja, det er mange år, men det er såmænd meget simpelt. Rold Gl. Kro er en god arbejdsplads, og jeg har altid været glad for at komme på arbejde. Derfor har jeg været her i 20 år, fortæller Lotte Jacobsen, der bor i Arden, og i sin tid skiftede til Rold Gl. Kro fra det daværende Fjordhotellet i Hadsund. Dengang var hun 29 år.

– Vores mad på kroen er god, gammeldags dansk mad, hvor det meste er lavet helt fra bunden. Det passer perfekt til min holdning til mad, fortæller Lotte, der i sine 20 år har udlært 13 elever i køkkenet i Rold.

Indehaver af Rold Gl. Kro, Bent Klit Christensen, er både stolt af og glad for sin køkkenchefs jubilæum.

– I vores branche er det en sjældenhed at blive så længe ét sted. Derfor er vi selvfølgelig stolte af, at Lotte har været hos så mange år.

– Hun har gennem alle årene bidraget til udviklingen af kroen, som er gået fra en “lokal kro” til en kendt hotelvirksomhed. Her har stabiliteten og det høje niveau i køkkenet været et stærkt fundament, lyder det fra Bent Klit Christensen.

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close