Himmerlands Teater markerer jubilæet for Emma Gads "Takt og Tone"

HOBRO: Emma Gad skrev for 100 år siden bogen Takt og Tone.

Det markerer Himmerlands Teater med gæsteforestillingen Emma Gads Takt og Tone i 100 år, som Teatret Optimis opfører lørdag 29. september kl. 16 i Kulturhuset i Arden.

- Vi har tidligere haft besøg af Allan Højer, som udgør Teatret Optimis, og med stor succes. Derfor var det oplagt med et gensyn. Jeg er temmelig sikker på, at der ikke er ret mange, der ikke har hørt om bogen og har en mening om den, selv om de aldrig har læst den, siger teaterleder Susanne Sangill.

Der er lagt op til en hyggelig musikalsk eftermiddag, hvor der vil være lejlighed til at få lidt "opdragelse" og "almen dannelse" ind gennem øregangen.

Forestillingen udspiller sig i et DR-studie i året 1968. Underholdningsprogrammet Kender De Deres Klassikere er ved at blive optaget.

Ugens gæst er entertainer Otte Schønberg, der til sin store forundring skal stifte bekendtskab med Emma Gads takt og tone.

Det var ikke lige det, han havde regnet med. Men undervejs forundres han over de tidløse kommentarer til vor tids opførsel, de mange sjove betragtninger og det store menneskekendskab.

Forestillingen er fyldt med sjove citater, alvorsord samt masser af kendte viser og sange.

Billetter fås via www.himmerlandsteater eller købes i ved indgangen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...