Nørager Minigolf er blevet godt modtaget i byen

NØRAGER: Solen stod højt på himlen, da Nørager Minigolf som optakt til weekenden blev indviet.

Omkring 100 mennesker i alle aldre var mødt op til begivenheden, hvor også tre lokale politikere, Jeppe Ugilt (V), Holger Pedersen (C), Morten Lem (A) samt borgmester Leon Sebbelin (B) deltog.

Som formand for byens borgerforening bød Sussi Lem velkommen til de mange fremmødte.

Hun er en del af arbejdsgruppen bag Sundhed for Pengene, og under velkomsttalen fortalte hun om processen bag minigolfbanen.

- Allerede på et borgermøde tilbage i marts 2017 blev det foreslået og besluttet, at en del af de tildelte 65.000 til at fremme sundhed lokalt skulle bruges på at anlægge en minigolfbane i Anlægget, påpegede hun.

Bagefter holdt borgmester Leon Sebbelin en kort åbningstale, hvor han lagde vægt på at han igen har fået bekræftet at borgerbudgettet på 65.000 kr. til udvalgte lokalsamfund er givet godt ud.

- Det er fantastisk at se, hvordan pengene bliver brugt i de forskellige byer og hvilke spektakulære tiltag der kommer ud af det,. understregede han og ønskede Nørager tillykke med den nye minigolfbane inden han klippede den røde snor og erklærede anlægget for åbent.

Åbningsrunden blev spillet i to dueller mellem de fremmødte politikere.

Jeppe Ugilt og Holger Pedersen spillede for en såkaldt ‘for-9’ i form af de 9 første huller, og borgmester, Leon Sebbelin og viceborgmester, Morten Lem spillede en såkaldt ‘bag-9’, nemlig de sidste 9 huller.

De to dyster blev fulgt tæt af de mange fremmødte borgere.

Arbejdsgruppen bag Sundhed for Pengene betragter indvielsen som en succes.

- Der har været aktivitet på banen hver dag efter vi satte banen op. Vi håber at mange også vil bruge banen fremadrettet og at borgerne vil passe godt på den, så vi forhåbentligt kan have den i mange år, lød opfordringen fra Sussi Lem.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...