For andet år i træk skålede virksomhederne i Mariagerfjord sammen i DS Arena

HOBRO: Loungen på DS Arena var onsdag fra morgenstunden proppet med erhvervsfolk, da Mariagerfjord Kommune og det lokale erhvervsråd holdt nytårskur for erhvervslivet

Nytårskuren har allerede udviklet sig et mindre tilløbsstykke, selvom det blot er anden gang, arrangementet løber af stablen, og borgmester Mogens Jespersen glæder sig over den flotte opbakning fra det lokale erhvervsliv:

- Vi vil gerne have et endnu tættere samspil med vores erhvervsliv, fordi det er en forudsætning for, at vi kan tiltrække arbejdspladser og skabe vækst. Med nytårskuren styrker vi dialogen med virksomhederne, og det har stor værdi, når vi udvikler vores service sammen, siger borgmesteren.

Ved nytårskuren hyldede borgmester Mogens Jespersen i øvrigt en lang række af de lokale virksomheder, der har succes med deres forretning.

Han opfordrede samtidig de fremmødte erhvervsfolk til at skyde brystet frem og glæde sig over den stærke erhvervsudvikling.

Ifølge erhvervschef Michael Christiansen var stemningen generelt i top blandt de fremmødte erhvervsfolk:

- Vi har en ambition om, at vi skal være blandt Danmarks mest erhvervsvenlige kommuner. Derfor vil vi gøre en ekstra indsats, så det bliver nemmere at drive virksomhed og skabe vækst her hos os i Mariagerfjord Kommune, siger erhvervschefen.

Som udefrakommende gav forfatter og foredragsholder Claus Skytte de fremmødte erhvervsfolk et indspark om fremtidens deleøkonomi og de forretningsmuligheder, som den bringer.

En af dem, der fik noget ekstra med hjem, er Bo Mortensen, som er salgsdirektør i Hadsund-virksomheden SSI Schäfer:

- Nytårskuren er en god anledning til at få indblik i, hvad der sker lokalt på erhvervsområdet og ikke mindst mødes med nogle af vores lokale kunder og forretningsforbindelser.

- Det er dejligt, at så mange møder op, selvom der er travlt i virksomhederne, og så synes jeg, at oplægget om deleøkonomien var både spændende og meget tankevækkende, siger Bo Mortensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...