Preben Boe Pedersen fejrer i dag sit jubilæum på virksomheden ved Hobro

HOBRO: Preben Poe Pedersen kan fredag 26. april fejre sit 40 års jubilæum på Betonelement ved Hobro, som er en del af CRH Concrete.

Preben Poe Pedersen er uddannet tømrer og startede på Betonelement i 1978, hvor han har været beskæftiget på nær en kort periode i 2009 under finanskrisen.

Han har været tilknyttet tømrerafdelingen, hvor han fungerer som tømrer og opstiller.

Preben Poe Pedersen er en utrolig god tømrer, der er meget pertentlig og har en god tegningsforståelse. Han er særdeles respekteret for sine flotte håndværk i opsætning af forme.

Han er vellidt, og skulle man få brug for at få savet en pind eller få flyttet en udsparing, hjælper Preben Boe Pedersen altid.

Han bor i Hobro med sin kone Annethe. Han bruger en del af fritiden på rejser, og især storbyer har fanget Prebens interesse. De sidste par år er det også blevet til et par ture til Grønland, hvor hans datter og svigersøn bor.

Der kan han udforske en af sine andre hobbyer - at fange fisk. Der bliver også brugt en del tid i haven, og Preben går meget op i at dyrke og spise chili. Det nyder hans kolleger godt af.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...