Lisbeth Hald Christensen fylder 2. marts 70 år

HOBRO: Lisbeth Hald Christensen, Gl. Hannerupvej 2, Hørby Kirkeby fylder den 2. marts 70 år.

Erna Elisabeth Hald, også kaldet Lisbeth Hald Christensen, er født på Kielstrup Mark ved Hobro.

Hun er det fjerde barn i en søskendefolk på 6. Lisbeth blev gift med Poul Kruse Christensen, de flyttede til Hobro og sammen fik de det første barn datteren Elida, og siden hen fik de sønnen Torben.

Familien flyttede til den lille by Hørby Kirkeby, hvor familien fortsat nyder godt af engageret naboskab. Lisbeth arbejdede i flere år på Carmen Clairol ved Hobro og senere ved KEW i Hadsund. Her var hun en afholdt medarbejder, som hurtigt fik ansvaret for produktionens kvalitet

I 1993 blev Lisbeth ramt af en svær sygdom, men med stor viljestyrke kæmpede Lisbeth sig til et liv, hvor hun sammen med Poul, kunne blive en aktiv del af en nu stor børneflok.

Lisbet har to svigerbørn, ni børnebørn og et oldebarn. Hun bruger meget tid med familien, som hun værdsætter højt og nyder de mange rejser som familien har foretages sammen.

De største rejseoplevelser har været rejserne til USA og Thailand. Med hendes sjove indfald, lune humør og hendes særlige evne for opmærksomhed, bliver Lisbet et naturligt midtpunkt i familien.

Lisbeth og Poul har fejret deres guldbryllup sammen, og Lisbeths 70 års fødselsdag fejres med den nærmeste familie på Theater Cafén i Hobro.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...