Lady Gaga og Bradley Cooper indtager de to hovedroller i filmen

HOBRO: A Star Is Born. Temaet er velkendt i filmens verden - og i Filmteatret kan du opleve en nyindspilning.

Bradley Cooper spiller den erfarne musiker Jackson Maine, der ved et tilfælde opdager - og bliver stormende forelsket i kunstneren Ally.

Hun knokler som servitrice og har næsten opgivet sin drøm om at slå igennem som sangerinde, indtil Jack lokker hende ind i spotlightet.

Indre dæmoner

Men selvom Allys karriere hurtig tager fart, vakler deres skrøbelige kærlighedsforhold, da Jack kæmper en hård kamp mod sine indre dæmoner.

A Star is Born er én af Hollywoods yndlingshistorier, da dens dna er fostret i selve film- og musikbranchens evige op- og nedture.

Første gang i 1932

Første gang, historien fandt vej til det store lærred, var allerede i talefilmens barndom, med George Cukors klassiker What Price Hollywood fra 1932, der blev Oscar nomineret for sit manuskript.

I 1937 dukkede den op igen og denne gang med titlen A Star is Born med Janet Gaynor og Fredric March i hovedrollerne og blev denne gang nomineret til hele otte Oscars, hvoraf den vandt de to.

I 1954 instruerede George Cukor endnu en gang denne film - nu baseret på 1937 manuskriptet, og med Judy Garland og James Mason i hovedrollerne og til seks Oscar nomineringer.

Nutidens udgaver

Endelig fulgte i 1976 kom endnu en version baseret på 1937 manuskriptet; denne gang med Kris Kristofferson og Barbara Streisand i hovedrollerne og med fire Oscar nomineringer.

I hovedrollerne i dagens udgave ses Lady Gaga (Ally), Bradley Cooper (Jackson Maine), Sam Elliott (Bobby), Dave Chappelle (Noodles) og Anthony Ramos (Ramon).

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...