Lions Club Arden og Petanqueklubben i Astrup fik samlet 80.000 kroner fra Fonden fra Sparekassen Himmerland

ARDEN: Kort inden jul var de store smil fremme hos Lions Club Arden og Petanqueklubben i Astrup, der samlet fik 80.000 kroner fra Fonden fra Sparekassen Himmerland. Pengene blev uddelt af Jutlander Bank i Arden, der i 2018 alene har uddelt mere end 350.000 kroner til lokale foreninger og initiativer.

Lions Club Arden modtog 45.000 kroner på vegne af alle de 11 Lions klubber i Himmerland, der sammen udgiver bogen ”Barn af Himmerland”, som dette efterår udkom i sin 20. udgave. Overskuddet fra salget af bogen går ubeskåret til Lions Clubs humanitære arbejde.

- Det er ikke helt billigt, at udgive en bog som ”Barn af Himmerland” og derfor er vi rigtig glade for den støtte, vi har fået af fonden, fortæller Vagn Bach, der er kasserer i Lions Club Arden og koordinator i forbindelse med udgivelsen af bogen.

- De 11 Lions klubber i Himmerland sælger alle bogen lokalt, og de penge, vi har modtaget, fordeles efter hvor mange bøger de respektive klubber sælger, fortæller Vagn Bach.

Lions Club er en verdensomspændende hjælpeorganisation, hvor alt overskud går ubeskåret til hjælpearbejde. Både lokalt, nationalt og internationalt. Lions Club i Arden har 24 medlemmer.

Den anden modtager var Petanqueklubben i Astrup. De fik 35.000 kroner, som er øremærket til en pavillon og fliser på det grønne område ved Østermarken i Astrup, hvor den lille forening holder til.

- Det er en stor hjælp for os, og vi glæder os til i løbet af 2019 at kunne opføre de nye faciliteter til glæde for vores cirka 25 medlemmer. Vi har alle tilladelser i hus, men mangler lige den sidste finansiering, inden vi går i gang. fortæller Poul E. Andersen, der er formand for klubben. Han kommer samtidig med en opfordring.

- Når vi får forbedret vores faciliteter, håber jeg på, at vi kan tiltrække endnu flere medlemmer. Vi spiller hele året, i al slags vejr, og vi har det rigtigt hyggeligt, og for mange af vores medlemmer er det en rigtig god måde at holde sig i gang, når man er kommet lidt op i årene.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...