I sidste instans var det blot to point, der skilte Restaurant Uafhængig fra Hobro fra førstepladsen i konkurrencen

HOBRO: Kun Falsled Kro fra Fyn opnåede en bedre bedømmelse end Restaurant Uafhængig fra Hobro, da der forleden blev dystet om ”Årets ret med gris” på Hotel- og Restaurantskolen i Valby.

Bag konkurrencen stod organisationen Landbrug & Fødevarer. Årets dommerpanel bestod af Francis Cardenau, Titti Qvarnström, Mikkel Maarbjerg, Thomas Herman, John Kofoed, Kenneth Toft-Hansen, Martin Kongstad, Thorsten Schmidt, Dak Wichangoen og Torsten Vildgaard, og med i konkurrencen om ”Årets ret med gris” var også restauranterne Brace, Restaurant Grønnegade, Søllerød Kro, Restaurant Basalt, Nimb Gemyse, Treetop Restaurant, Restaurant Fru Larsen, Molskroen og Restaurant Nam.

- Det er altså fedt, at vi på den her måde kan være med til at sætte Hobro på det gastronomiske landkort, siger køkkenchef Rasmus Klausen, Restaurant Uafhængig.

- Vi er meget stolte og glade over, at vi i så stærkt et felt kunne placere os så flot, og i det hele taget synes jeg, at vores team i år har vist, at vi for alvor kan gøre os gældende, selv når kommer til store konkurrencer, fremhæver han.

I sidste instans var det blot to point, der skilte Restaurant Uafhængig fra Hobro fra førstepladsen i konkurrencen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...