Junior Chamber International Mariagerfjord har flyttet den 17. udgave af ”Hobro Ølfest” - lørdag 1. juni - fra havnen til Ishuset i Bies Have

HOBRO: Den årlige ølfest med Junior Chamber International (JCI) Mariagerfjord som værter flytter på lørdag fra kanten af den ene fjord til bredden af den anden fjord.

Det nytter nemlig ikke at møde op i Det Røde Pakhus ved Kulturhavnen og forlange en fadøl, mens du nærmest står ryggen til Mariager Fjord.

Derimod trækkes der vedholdende og længe i hanerne i (det røde) Ishuset - her med nærkontakt til Vesterfjord - i Bies Have.

- Udsigten til Vesterfjord, den grønne have og skyggen af de store træer giver de perfekte rammer for at nyde iskolde fadøl, forestiller JCI Mariagerfjord sig - og skæver velsagtens en anelse nervøst mod himlen.

Så meget for det rent logistikmæssige.

Indholdet vil fremdeles være fra alverdens lande og musik dagen og aftenen igennem.

En velforsynet bar

Baren vil ganske enkelt være spækket med fadøl og specialøl fra hele verden og selvfølgelig også de lokale øl.

Et andet nyt tiltag lyder på, at det dagen igennem vil være muligt at købe lækkert mad fra Claus Cafe og Catering uden forudbestilling.

- Så vi glæder os rigtig meget til at åbne Ishuset til ølfest, siger formand for JCI Mariagerfjord Jimmi Louis Andersen.

- Det er den perfekte anledning til at samles til en sommerfest med kolleger, kortklubben eller gamle skolekammerater - og nemt, forestiller formanden sig.

Som vanligt er det gratis - lige til du når til baren.

Du kan læse mere og bestille bord via www.facebook.com/olfest/.

Det er 17. gang, JCI Mariagerfjord arrangeret Hobro Ølfest, som den hedder.

JCI Mariagerfjord

To gange har formentlig begejstrede deltagere hædret afviklingen som årets businessprojekt i JCI.

Blandt andet roses foreningen for sin evne til at forny arrangementet over årene og for at samle lokale - til en god fest.

Junior Chamber International betegner sig som ”et professionelt netværk for unge i 20’erne og 30’erne, der ønsker at udvikle sig inden for ét eller flere af følgende områder: personlig udvikling, forretning og internationelt fællesskab.

JCI findes i mere end 100 lande og har over 30 afdelinger i Danmark.

JCI Mariagerfjord har eksisteret i mere end 40 år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...