På Gasmuseet i Hobro er efterårsferie er lig med æbleferie - ser her, hvad der sker i uge 42

HOBRO: På Gasmuseet i Hobro er efterårsferie er lig med æbleferie.

Uden for museet kan hele familien fra mandag til torsdag lave æblemost - under forudsætning af, at de selv medbringer æbler hjemme fra haven og flasker til at hælde mosten over i.

Mandag 14. oktober vil Niels og Bente Rasmussen fra Bybilauget i Hobro indledningsvis komme og vise, hvordan man laver cider af æblemosten.

Udenfor er der desuden forskellige lege alle dage. Og tirsdag og onsdag er der som noget helt særligt mulighed for at skære græskarhoveder.

Kommer man med et udskåret græskarhoved til Veterantogets station, kommer alle børn (under 12 år) gratis med toget.

Indenfor på Gasmuseet er der også mulighed for at være kreativ og lave æbletryk og æbleansigter, male æbler og meget andet.

Mandag til torsdag er der desuden åbent i ScienceUNIVERSET, hvor de besøgende kan udføre eksperimenter med flammer, kul, gas og brint - eller bygge en by i LEGO.

Ved siden af de særlige efterårsferieaktiviteter er der muligehed for at opleve udstillingerne ”Da farmor var ung”, ”Chaos til gas”, ”Det flasker sig” og udstillingen om nutidens og fremtidens energi.

Børn og barnlige sjæle kan desuden lege detektiver og tage på skattejagt i udstillingerne for at løse mysteriet om, hvor Koksekongen er rejst hen i år.

Og så står der i øvrigt varm suppe og kage på menuen inden døre på museet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...