Jazz er skiftet ud med country, når Ældre Sagen inviterer til vinterfest i Hobro Idrætscenter

HOBRO: Det står i år countrymusik på menuen, når Ældre Sagen Hobro inviterer til vinterfest i Hobro Idrætscenters Multisal.

Når festdeltagerne ellers har indtaget buffet’en og kaffen kan de ved vinterfesten 25. januar opleve Bibbi og Snif (kendt fra ”Danmark har talent på Tv2) sammen med countrybandet Chick’n Roosters.

Dermed ændrer Ældre Sagen musikstil, efter at det de seneste to år har været et jazzorkester, der har stået for musikken.

Siden deres tv-optræden i 2010 har Bibbi og Snifs ellers stille og rolige karriere har fået et ordentligt puf, og sammen med Chick’n Roosters har de spillet til et utal af fester, messer, byfester, markeder, koncerter og festivaler.

Bandet har bl.a. spillet i Sverige, Norge og Tyskland og har også optrådt på TV2 Charlie, DK4, P4 og diverse lokalradioer.

Det syvende album fra Bibbi og Snif er bandets første coverplade, og det ottende album er netop nu ved at blive indspillet med egne sange.

Generelt kan man sige, at Bibbi og Snif viderebringer arven fra genrens koryfæer uden at pille for meget ved den traditionelle countryskabelon.

- Og hos Ældre Sagen Hobro glæder vi os til at præsentere et band med fire solister og en masse energi, country og spilleglæde, lyder det fra en af festarrangørerne, Gunnar Greve.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...