Over 160 sagde farvel og tak til Hans Palmhøj for hans virke i Haverslev

HAVERSLEV: Efter 30 år som forstander for autisthjemmet for voksne Bækkebo i Haverslev får Hans Palmhøj nu bedre tid til at dyrke sin interesse for blandt andet at sejle.

For torsdag eftermiddag havde ledelsen for Bækkebo arrangeret en officiel afskedsreception for ham i Haverslev Hallen.

Det var ikke et helt tilfældigt valg, for forventningerne om rigtig mange gæster blev med over 160 deltagere til fulde opfyldt.

- Der var simpelthen stopfyldt overalt i hallens festlokaler med gæster, og der var tale om både familiemedlemmer, personale og beboere på Bækkebo samt kollegaer fra andre institutioner. Dertil kom rigtig mange borgere og folk fra erhvervslivet fra Haverslev. Så det viser jo at Hans Palmhøj i den grad har været både en populær og dygtig forstander, understreger Tage Christiansen som mangeårig formand for Bækkebos bestyrelse.

Sange og mange taler

Afskedsreceptionen i Haverslev Hallen bød ud over en kæmpestor indbydende buffetanretning på flere sange og rigtig mange taler, blandt andet af tre beboere på Bækkebo.

- Blandt forældre og pårørende til de 30 beboere på Bækkebo var der også blevet samlet ind til en afskedsgave, nemlig penge til en ny god guitar til Hans Palmhøj, da han er meget musikalsk, fortæller Tage Christiansen og tilføjer:

- Og sikke et gavebord, der med de mange gæster var til afskedsreceptionen.

Officielt fratrådte Hans Palmhøj som forstander for Bækkebo 1. februar, men stod de følgende 14 dage klar til at hjælpe sin afløser i skikkelse af Helle Rødbro i en overgangsperiode i hendes nye rolle som forstander for institutionen i Haverslev, der til sommer har 30 års jubilæum.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...