Flere nye film kan nu ses i Hobro Filmteater

HOBRO: 49-årige Halla (Halldóra Geirharðsdóttir) lever noget af en dobbelttilværelse.

Til hverdag leder hun et kor, der elsker deres karismatiske og smilende underviser.

Hjemme i sin lille charmerende lejlighed prydes væggene med fotos af forbilleder som Mahatma Gandhi og Nelson Mandela, og bjergtagende naturfotografier på væggene vidner om en kvinde, hvis hjerte brænder for det gode.

Kvinden på Krigsstien

Thi, så såre dagens dont er overstået, ifører hun sig strikket sweater og bue og pil for at gå til angreb på sværindustrien i Island.

Halla er Kvinden på Krigsstien.

I filmens første scene affyrer den kompromisløse Halla et perfekt skud, der nedlægger en strømmast og lukker en nærliggende aluminiumsfabrik midlertidigt.

Når Halla går til angreb på miljøsynderne, venter ingen nåde.

Myndighederne tager den mystiske økoaktivists aktioner meget alvorligt - og sender både drone og helikopter ud i det islandske højland for at lede efter vedkommende.

Men Halla er en snu rad, som ikke sådan lader sig indfange.

Hun lever et liv, hvor alle digitale unødvendigheder er skåret bort.

Nådesløs

Og telefonen ryger i fryseren, så snart hun ser sit snit til det.

Inde fra systemets hjerte fodres Halla af embedsmanden Baldvin med oplysninger om den planlagte udvidelse af den islandske sværindustri.

Men Baldvin får temmelig kolde fødder, da Halla ikke helmer et sekund i sin færd mod sine magtfulde fjender.

Alt det kan du opleve i Filmteatret til hen over pinsen.

Aladdin

Næsten samme spillerum (til og med 10. juni) på det hvide lærred gør sig endnu gældende for Aladdin i den sprudlende live action version af Disneys animationsklassiker.

Historien om den charmerende gadeknægt Aladdin, den modige og selvstændige prinsesse Jasmin og lampeånden Genie, som måske er nøglen til deres fremtid, udredes her i en tempofyldt version af Disney’s animationsklassiker fra 1992 - med levende skuespillere.

I hovedrollerne ses Mena Massoud (Aladdin) og Naomi Scott (Jasmin), mens Will Smith forløser den energiske lampeånd - Genie.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...