I 25 år har Pia Axelsen været ansat hos Beierholm i Hobro

HOBRO: Tilbage i 1994 flyttede Pia Axelsen fra barndomshjemmet i landsbyen Bøstrup ved Hammel til Hobro, hvor hun havde fået en læreplads hos revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm. Den 1. september i år var det nøjagtigt 25 år siden, og i dag er Pia statsautoriseret revisor og partner i virksomheden.

Pia startede som elev hos Beierholm som 18-årig, og herfra er det eller gået slag i slag. Pia har aldrig arbejdet andre steder. Hun blev statsautoriseret revisor i 2011, og i 2014 blev hun en del af partnerkredsen. Et snorlige karriereforløb, der faktisk allerede begyndte at tage form i folkeskolen.

- Allerede som 8-årig sagde min matematiklærer til mig, at jeg da vidst skulle være revisor, og siden han sagde det, var det mit mål. Jeg elskede tal og matematik.

- Og ja, tal er selvfølgelig vigtige, men i dag er det sparringen, rådgivningen og det menneskelige aspekt, der er det mest spændende ved at være revisor. Regnskaber fortæller om historien, men det mest interessante er det fremadrettede, og her er rådgivning og sparring meget vigtigt for virksomhederne. Det er det, jeg sætter allermest pris på ved mit job, fortæller Pia Axelsen, der også er formand for bestyrelsen i Mariagerfjord Erhvervsråd.

- Mariagerfjord Erhvervsråd har jo også fokus på at udvikle og hjælpe virksomheder, både etablerede og iværksættere. Derfor var det også helt naturligt for mig, at takke ja til udfordringen som formand, fortæller Pia Axelsen, der også er med i en række lokale erhvervsnetværk, blandt andet i Ladies Circle, HIK kvindenetværk og Hobro Golfklubs netværk.

Vokseværk med specialister

I den 25-årige periode, hvor Pia har været ansat hos Beierholm i Hobro, er virksomheden vokset fra 20 til over 70 medarbejdere. Noget, der blandt andet skyldes, at der er samlet mange forskellige stærke kompetencer i Hobro, som tiltrækker kunder fra hele landet. Blandt andet er Pia selv specialist indenfor ”wealth care”, hvilket vil sige rådgivning overfor kunder med en vis formue.

- At vi i dag er over 70 medarbejdere i en by som Hobro, understreger vores mange forskellige kompetencer og specialistfunktioner, der tiltrækker kunder fra hele landet. Det må vi godt være stolte af, slutter Pia, der også kan være stolt af 25 års virke hos Beierholm Hobro.

Privat bor Pia i Hørby Skoleby, og har børnene Pernille på 15 år og Christian på 11 år.

Pia Axelsens jubilæum markeres ved en reception for kolleger og samarbejdspartnere fredag den 27. september kl. 14-17 på DS Arena.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...