HOBRO: Det er nok de fleste bekendt, at Ambufesten i år fejrer 100 års jubilæum.

Det skal naturligvis fejres, og det bliver det på mange måder.

Det sker blandt andet ved, at Amburevyen nu melder sig på banen og varsler en tilbagevenden til Hobro Theater, hvor revyen gennem mange år har glædet og underholdt i forbindelse med Ambufesten.

- Vi glæder os meget til at komme tilbage til Hobro Theater.

- For en stor del af vores publikum er det en del af traditionen omkring revyen, og det vil vi gerne omfavne - især med tanke på Ambufest-jubilæet, forklarer Søren Greve, pr-ansvarlig for Amburevyen.

Spilleplan ændres

Han roser i den forbindelse Hobro Borger- og Håndværkerforening for at have vist stor lydhørhed overfor revyholdets ønsker.

Samtidig ændrer Amburevyen i spilleplanen og flytter revyen tættere på Ambufesten - nærmere bestemt til september.

Niels Leth-Sørensen vil igen i år have både skuespiller- og instruktørkasketten på, og også han glæder sig til Hobro Theater som hjemmebane.

- Det er generelt gået rigtig fint i Det Røde Pakhus.

Fondstøtte til lyd og lys

- Men det giver nogle fordele for både scenefolk og aktører, at vi i teatret har nogle eksisterende faciliteter, konstaterer han - og lover i øvrigt ”en meget særlig revy”, spredt over en længere spilleperiode.

En helt afgørende faktor for at vende tilbage til Hobro Theater i starten af december er, at den lokale Sparekassen Hobro Fonden bevilgede 95.000 kroner til indkøb af lys- og lydudstyr.

- Det gør en kæmpe forskel for os økonomisk, at vi ikke behøver leje en masse udstyr fra gang til gang.

Og vi sender derfor også en stor tak til Sparekassen Hobro Fonden, som igen har vist meget stor velvilje til at hjælpe den lokale revy, siger Søren Greve.

Amburevyen 2020 får premiere fredag 11. september 2020.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...