Restaurant ”Uafhængig” har høstet flotte priser

Et af de konkrete tiltag var at sætte ekstra meget fokus på restauranten, både for at give gæsterne på hotellet en endnu bedre oplevelse, men også for at tiltrække folk udefra, som ikke bor på hotellet. Restauranten fik navnet ”Uafhængig” – for at signalere, at restauranten er uafhængig af hotellet, men også som reference til Amerika.

- Vi vil sætte vores restaurant på landkortet og har en ambition om at blive en top-5-restaurant i Nordjylland inden for fem år. Som et led i opfyldelsen af den målsætning valgte vi, at vi ville prøve os selv af i forskellige konkurrencer, og her har vi i løbet af foråret vundet en del priser, hvilket vi selvfølgelig er superstolte af, fortæller Peter. Priser og anerkendelser, der tidligere har været omtalt her i Hobro Avis.

- Udover priserne har vi fået en fantastisk respons fra gæsterne på vores højkvalitetsfokus i restauranten, og det er selvfølgelig det vigtigste.

- Vores filosofi i køkkenet er velsmag, visuelt smukt og enkelhed, og så har vi formået at skabe en særlig vinderkultur i køkkenet, hvor vi alle sammen er stolte af det, vi serverer. Det kan både ses, smages og føles af gæsterne, fortæller Peter, der selv er udlært kok, men som ellers ikke blander sig køkkenet, der styres med dygtig hånd af Jonas Skaarup.

- Skruer vi tiden nogle år tilbage, havde vi meget fokus på forskellige deal-produkter, hvor prisen var i bund, og hvor der skulle køres nogle folk igennem hotellet og restauranten. Men det sled både på hotellet og kvaliteten. Her føles vores fokus på kvalitet meget bedre, både hos os selv og for vores gæster.

- Selvom vi satser på kvalitet, er det selvfølgelig ikke på en ophøjet og snobbet måde. Langtfra, endda. Vi har hjemme i Hobro og har begge ben på jorden, og på frokostkortet har vi da også både burgere og omelet. Men de må gerne være områdets bedste af slagsen, slutter Peter Lyngby Hansen – en tilfreds direktør på Hotel Amerika.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...