Jonas Brix Damborg fortsætter i Hobro IK i endnu en sæson

En vigtig brik er faldet på plads i Hobro IK forud for den kommende sæson i den næstbedste række.

Hobro IK har netop forlænget aftalen med anfører Jonas Brix-Damborg, så hans kontrakt nu løber til sommeren 2021.

Kontrakten stod ellers til at løbe ud, men anføreren, der allerede har spillet 266 kampe for klubben, får nu mulighed for at føje yderligere en række HIK-kampe til CV’et.

En kendgerning, der glæder sportschef Jens Hammer Sørensen.

- Jonas har efterhånden været i klubben i ni år og har haft stor indflydelse på den udvikling som klubben har været igennem.

- Jonas er en vigtig leder for os, både på og uden for banen og er en rigtig klubmand, der altid vægter fællesskabet og sammenholdet højest samt bidrager til den gode kultur i klubben. Jonas arbejder altid stenhårdt og viser vejen for de unge og resten af holdet. Blandet andet derfor er jeg rigtig glad for, at vi har forlænget kontrakten med Jonas til udgangen af næste sæson, siger han.

Jonas Brix-Damborg kom til Hobro IK i 2011 - i en sæson hvor klubben spillede i 1. division. Klubben har udviklet sig meget siden da, men skal nu igen tørne ud i landets anden bedste række. En udfordring midtbanegeneralen tager med oprejst pande.

- Jeg har gjort mig mange tanker og overvejet flere muligheder, blandt andet i det civile. Men når alt kommer til alt, og ovenpå skuffelsen ved at rykke ned, har jeg kunne mærke at jeg stadig brænder for at spille fodbold. Kroppen har det godt, og jeg føler, at jeg stadig kan bidrage til holdet - og lige så vigtigt: Jeg kommer til træning hver dag med stor glæde.

- Så efter at have gjort mig disse tanker, har det været naturligt for mig at fortsætte. Jeg glæder mig til at tage en tørn mere, velvidende at det bliver i en historisk svær sæson i NordicBet Ligaen, slutter Jonas Brix-Damborg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...