Dog ikke direkte på det hvide lærred, men du kan opleve begge superhelte hver for sig i Filmteatret i Hobro

HOBRO: I filmen Aquaman tager instruktør James Wan publikum med på et actionfyldt eventyr rundt i den store og visuelt betagende undervandsverden af de syv have.

Hovedrollen spilles af Jason Momoa. Filmen fortæller oprindelseshistorien om halv-menneskelig, halv-atlantisk Arthur Curry og tager med ham på hans livs rejse.

En rejse som ikke kun vil tvinge ham til at acceptere hvem han virkelig er, men også opdage, at han er værdig til at være, hvem han blev født til at være ... en konge.

Spinderman

Også Spiderman vender tilbage til dte hvide lærred - nu i episoden Into The Spider Verse.

- Det vi fandt i Spider verset var muligheden for at fortælle Spiderman historien på en helt ny og revolutionerende måde til nutidens generation, fortæller de to ophavsmænd, Phil Lord & Christopher Miller.

- Filmen udforsker superheltegenren med et helt frisk udgangspunkt.

- Den beskæftiger sig desuden med flere større universelle temaer, som den svære pubertet, ansvarstagen og jagten på sin rette plads i denne forvirrede verden, tilføjer de.

Filmen fokuserer på den afro-amerikansk/puertoricanske Brooklyn-teenager, Miles Morales.

En plads i hierakiet

Han forsøger at finde sin plads i hierarkiet på en ny privatskole i Manhattan.

Miles’ far er en meget regelret politibetjent og hans mor en dedikeret sygeplejerske.

Begge kærlige forældre og stolt af Miles’ karakterer, så de vil gøre alt for at sikre hans succes i den nye specialskole for begavede børn.

Men det er lettere sagt end gjort for Miles at blive integreret i den nye skole.

Bidt af radioaktiv edderkop

Og knægtens liv tager endnu en kompliceret drejning, da han bliver bidt af en radioaktiv edderkop og pludselig udvikler superkræfter, som gifthug, camouflage-kunnen, klisterkast, superhørelse, edderkoppesensitivitet og et par til.

Samtidig har storbyens forbrydergeni, Kingpin, udviklet en ultra hemmelig atomdrevet superpartikelaccelerator.

Den åbner en portal til flere paralleluniverser og tiltrækker forskellige versioner af Spider-Man, herunder en ældre Peter Parker, Spider Gwen, Spider Noir, Spider Ham og anime-karakteren Peni Parker til Miles’ i forvejen komplicerede verden...

Er du med?

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...