fdf Teaterkredsen Mariagerfjord havde engageret sig med Teatret Optimis,

HOBRO: Afdøde Benny Andersen var en spændende person. En af de mest læste og sungne danske lyrikere, som mestrede det danske sprog på en underfundig måde, og hvis tekster de allerfleste har stiftet bekendtskab med.

Teaterkredsen Mariagerfjord havde søndag den 17. og mandag den 18. november engageret sig med Teatret Optimis, der opførte forestillingen Benny - Livet er Ikke det Værste Man Har - for et stort publikum.

En humoristisk og glædespredende cabaret hvor man lærer Benny Andersen som person og hans uimodståelige viser bedre at kende.

Både i Kig Ind i Nørager og på idrætsefterskolen i Sdr. Onsild fik publikum glæde af cabaret’en.

Stor viden om Benny A.

På Onsild Idrætsefterskole udgjorde især efterskolens elever et veloplagt, der blev underholdt og godt informeret af de to musikalske kunstnere Allan Høier og Erik Axel Wessberg (guitar).

Teatret Optimis besidder en meget stor viden om vores nationaldigter, og det var en varm, helstøbt og poetisk forestilling, som betog publikum.

Forestillingen bød på en sand perlerække af Benny Andersens digte og viser, fint fremført og med særdeles stemningsfuldt guitarspil.

Teaterkredsen Mariagerfjord rundede i onsdags sit meget store og velbesøgt efterårsprogram 2019 af med teaterforestillingen ”Dødsdansen” på Hobro Theater.

Her indtog store og dygtige danske skuespillere som Waage Sandø, Ole Lemmeke og Pia Jondal de skrå brædder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...