Torsdag er der rejsegilde på det nye aktivitetshus

HOBRO: Torsdag 29. november kl. 11.30 inviterer Blå Kors Hjemmet I Hobro alle interesserede til rejsegilde på sit nye aktivitetshus.

Aktivitetshuset er 475 kvm stort og kommer blandt andet til at indeholde motionsrum, hobbyrum, opholdsrum, undervisningslokale, terapirum og behandlerrum til massør.

Det skal hjælpe beboerne med at komme sig og skal via koncerter, foredrag og kurser være med til at sætte udsatte på dagsordenen.

- Det er et hus, vi har ønsket os i mange år. Mennesker, som skal komme sig efter et liv med misbrug og andre psykiske og sociale udfordringer, har stor gavn af en bred vifte af aktiviteter - som motion, kreative udfoldelse og socialt samvær, fortæller Lars Thidemann Jensen, der er leder af Blå Kors Hjemmet Hobro.

Nogle af lokalerne kan lægges sammen til et stort lokale med plads til 150 mennesker, hvilket åbner op for helt andre muligheder i huset.

- Visionen er, at vi vil holde åbne, spændende foredrag og koncerter og tilbyde undervisning inden for psykiatri, misbrug, psykologi, pædagogik, socialfaglighed og andet.

- Vores mål er, at aktivitetshuset ikke bare kommer os og vores beboere til gavn, men at det også kan bidrage til at åbne for at endnu flere får syn for, hvordan vi bedst hjælper socialt udsatte, siger Lars Thidemann Jensen.

Til rejsegildet vil der være et par korte taler om projektet, som skylles ned med hotdogs og Cocio fra pølsevognen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...