Der bliver sommerlejr 4.-9. juli

”Kan mit barn komme afsted på sommerlejr igen i år?”

Det spørgsmål har den sociale hjælpeorganisation Blå Kors modtaget mange gange fra forældre, siden corona-virussen brød ud, og nu lyder svaret: Ja, det kan dit barn godt!

I alt forventer Blå Kors i sommerens løb at kunne afvikle otte sommerlejre rundt omkring i Danmark, og én af dem står til at blive afviklet på Onsild Idrætsefterskole.

- Det er en stor glæde, at vi kan gennemføre lejrene i år.

- Netop i år er der et ekstra stort behov for sommerlejrene, fordi mange familier i udsatte livssituationer i den grad har brug for et pusterum og afbræk i hverdagen, siger ferielejrchef hos Blå Kors, Karen Klemmed Hviid.

På lejren i Onsild bliver der plads til 40 børn i alderen 7-13 år.

Lejren afholdes i perioden fra lørdag 4. juli til og med onsdag 9. juli, og de frivillige bag arrangementet har i år skullet gøre en ekstra indsats for, at det er blevet muligt at afholde lejren.

- Vi er stolte af at have nogle helt fantastiske frivillige, som brænder for at gøre en indsats for børn og unge.

- De har været gode til at omstille sig til den nye situation med ændrede retningslinjer for, hvordan vi kan afholde lejrene. Og hvis det ikke havde været for vores erfarne og kompetente frivilligflok, ville vi ikke kunne gennemføre lejrene, noterer Karen Klemmed Hviid.

For at sommerlejren i Onsild kan gennemføres, bliver det bl. a. nødvendigt at inddele lejrdeltagerne i mindre grupper.

Den daglige rengøring bliver i år foretaget af et professionelt rengøringsfirma, og størstedelen af alle aktiviteter kommer til at foregå udendørs.

Udover Onsild er der i år planlagt Blå Kors-sommerlejre i Hillerød, Odense, Middelfart, Bording og Skjern - foruden to sejlende sommerlejre med afgang fra hhv. Fredericia og Frederikshavn.

Yderligere informationer om Blå Kors’ sommerlejre kan findes på organisationens hjemmeside www.lejre.blaakors.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...