Hobro Handel tager plan B i brug - og den er faktisk også ret god

En af årets største handelsdage, hvis ikke den største, bliver i år lidt anderledes.

Black Friday, som normalt betyder masser af kunder i byens butikker den sidste fredag i november, bliver i år spredt ud over hele ugen.

Det bliver til Black Week, hvilket også gælder i Hobro.

Normalt starter tilbudsjagten fredag morgen og fortsætter frem til fredag aften. Der plejer at være en masse aktiviteter i gågaden med juletræstænding som et af højdepunkterne.

I år har medlemmerne af Hobro Handel imidlertid været nødsaget til at lave om på konceptet på grund af restriktioner såsom afstandskrav og forsamlingsforbud.

- I Hobro Handel respekterer vi selvfølgelig de restriktioner, vi er pålagt, og vi har derfor valgt at sprede handelen over hele ugen. Det skal nok blive en forrygende uge med masser af handel, fortæller Kasper Berggren, formand for Hobro Handel.

Han suppleres af citychef Torben Christensen:

- At lave vores normale aktiviteter ville selvfølgelig have været det bedste, men der er bare ikke noget, der normalt i år, og vi kan ikke gøre det, vi helst vil, så nu bruger vi i stedet plan B, som faktisk også er ret god.

Black Week betyder, at Hobro Handel i år har lavet en lang række tilbud til hver eneste dag hele ugen - fra mandag til lørdag.

Så jo, det kan godt være, at Black Friday som vi kender den, ikke helt bliver til noget. Men gode tilbud og masser af shopping i Hobro, bliver ingen snydt for… Nu ovenikøbet en hel uge…

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...