HÆDER: Valsgaard Borgerforening med sit hidtil højeste medlemstal - 273 husstande - hyldede kasserer Kim Jæger for sin indsats

Valsgaard Borgerforenings kasserer, Kim Jæger, blev belønnet med chokolade og blomster for sit altid gode humør og store indsats, da borgerforeningen forleden holdt generalforsamling.

Her blev begivenhederne i det forgangne år ridset op, og der var tid til at se frem mod de kommende måneder i Valsgaard.

Planer om en pavillon

Efter at byens rensningsanlæg fra 1970 for nogle år siden blev nedlagt, har borgerforeningen nu planer om at bygge en 60 til 80 kvadratmeter stor pavillon i Anlægget til brug for grillhygge for byens borgere - herunder børnehave og skole.

Endvidere påtænker borgerforeningen til december også at opsætte julebelysning i de sidste 19 lysmaster i Valsgaard, efter at det i fjor lykkes at få sat skik på julepynten andre steder i byen.

Borgerforeningen håber med held at kunne hjemsøge de cirka 100.000 kroner, det koster at føre de tanker ud livet.

Også manglede rør til opsætning af flag skaffer foreningen til veje.

den vil i øvrigt i 2020 gerne kunne tilbyde medlemmerne

Der blev nævnt ønsker om en legeplads i anlægget og en cykelsti på skolesiden på Rostrupvej.

Kommunal handlekraft

Bestyrelsen i Valsgaard Borgerforening efterlyser fortov samt lys helt ud til Bavnehøjvej, efter at byskiltene på Skovbovej er blevet rykket 100 meter længere ud.

Samtidig roser borgerforeningsformand Henning Jochumsen kommunen for at vise handlekraft.

- Vi kan se, at arbejdet med at reparere fortove er næsten fuldført - og tak for det, kvitterede Henning Jochumsen.

Borgerforeningen har ansøgt og fået bevilget 50.000 kroner af Statens Kunstfond.

Pengene skal bruges til kunst i byskoven, som kunstneren Lars Worm fra Aarhus vil skabe i et samarbejde med Valsgaard skole og Børnehave Myretuen.

Henning Jochumsen opfordrede ikke-medlemmer i byen til at slutte op og spendere de 100 kroner pr. husstand, det koster at være medlem.

Målet er at nå op over 60 procent af husstandene,

Selv har foreningen gjort et kontingentmæssigt fremstød i Redsø-området.

Og faktisk har Valsgaard Borgerforening aldrig har haft større tilslutning end nu, hvor medlemstallet lyder på 273 husstande.

Aktiviteter på bedding

De kan se frem til kommende aktiviteter i byen som ”forår i Valsgaard”, sankthans, halloween, julemarked og juletræ ved købmanden samt de faste indslag som mandagsklub/nørkleklub og - såfremt det lykkes at få stablet aktiviteten på benene - en whistkortklub.

Bestyrelsen fortsætter uændret - dog med Niels Brejl Mortensen som suppleant afløser for Pia Taagaard Pedersen, mens Bjarne Grønhøj Skærup Nielsen overtager tjansen som revisorsuppleant efter Tonni Jæger.

Kasserer Kim Jæger præsenterede i øvrigt et overskud på 7700 kroner for de 47 fremmødte i Valsgaard Forsamlingshus.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...