Organisationen Broen Mariagerfjord håber på hjælp til at støtte flere børn og unge fra dårligt stillede familier

MARIAGERFJORD: Broen Mariagerfjord, som hjælper børn og unge fra dårligt stillede familier til at dyrke fritidsaktiviteter, håber nu at få hjælp fra flere borgere til at finansiere aktiviteterne.

- Som organisation samler Broen penge, som herefter uddeles til børn og unge, der ellers ikke ville have mulighed for at deltage i fritidsaktiviteter.

- Det kan de ikke, fordi far og mor måske ikke har råd til at betale kontingent, købe fodboldstøvler, ridehjelm, svømmedragt, eller hvad der nu skal bruges, for at man kan være med sammen med jævnaldrende kammerater, forklarer Niels Jørgen Sloth fra Broen Mariagerfjord.

Hvis du vil være medlem

Sammen med en flok frivillige står han for at skulle fordele midlerne efter henvendelser fra sagsbehandlere, lærere eller trænere fra klubberne.

Broen Mariagerfjord baserer sin økonomi på sociale §18 midler fra kommunen, på støtte fra fra socialministeriet, fra frivillige donationer, fra kirken, Lions Club, genbrugsbutikker og andre.

- Men vi lever også af medlemsbetaling fra Broen Danmark, og du kan nemlig melde dig ind i Broen for det beskedne beløb af 100 kroner.

- Jo flere, der gør det, jo flere børn kan vi hjælpe, anfører Niels Jørgen Sloth fra Broen Mariagerfjord.

Medlemskontingentet er i øvrigt fradragsberettiget.

Du kan tilmelde dig via Broen Mariagerfjords hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...