Lars Lindbjerg & ”de smukke unge mennesker” disker også i 2020 op med Kim Larsen-toner ved to VIP-aftener på Bies Bryghus

HOBRO: Succes’en var nærmest ved at blæse arrangørerne omkuld, sidste gang Bies Bryghus i Hobro inviterede til VIP-aften med en eksklusiv tre retters-menu og musik med Lars Lindbjerg & ”de smukke unge mennesker”.

På den baggrund har bryghuset også valgt en lidt anderledes tilgang frem mod næste års lignende arrangement.

- Denne gang laver vi to aftener fra start og håber på den måde at kunne tage noget af trykket på billetsalget, som mildest talt var kaotisk sidste år, forklarer restauratør Henrik Pedersen.

Han refererer til, at billetterne sidste efterår blev solgt på under 10 minutter, og at man efterfølgende besluttede at lave en ekstra koncert til de mange på ventelisten.

Næste års to VIP-aftener på Bies Bryghus er programsat til hhv. 20. og 21. marts, og billetterne sættes til salg på billetsalg.dk søndag 24. november kl. 11.

- Og så håber vi bare, at de, der ikke har mod på køb af billetter via nettet, vil få familie og venner til at hjælpe sig med indtastningen på computeren, bemærker Henrik Pedersen.

Som navnet antyder, er Lars Lindbjerg & ”de smukke unge mennesker” et kopiband, der har specialiseret sig i at spille Gasolin- og Kim Larsen-numre.

- Vi kommer hele vejen rundt: Gasolin, Midt om Natten, Bellami og Kjukken og bestemt også Larsens soloudgivelser.

- Især pladen ”Værsgo´” har en stor plads i mit hjerte, fortæller forsanger Lars Lindbjerg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...