Et enkelt tøjmærke står i dag for henved 60 pct. af omsætningen i butikken

Butik Gitte på Jernbanegade i Hobro har de seneste år været landets bedst sælgende forhandler af tøjmærket ZOEY.

Butik Gitte er en tøjbutik med fokus på pluspiger – altså piger med kurver.

Til den målgruppe er et af de mest populære danske mærker; ZOEY – et mærke de for alvor har taget til sig i Butik Gitte.

- Vi er vilde med deres stil og kvalitet, og har derfor hele deres kollektion i butikken, og det tiltaler kunderne. Det har betydet, at vi de seneste år er blevet ZOEY’s største forhandler i Danmark, hvilket vi selvfølgelig er stolte af, fortæller Gitte Marianne Thybo Jensen, indehaver af Butik Gitte.

Unægtelig en imponerende bedrift, da ZOEY har i nærheden af 100 forhandlere spredt over hele Danmark.

- ZOEY er et cirka fire år gammelt mærke, som vi tog ind i butikken for tre et halvt år siden, og siden er det bare vokset og vokset. Jeg vil tro, at det i dag står for cirka 60 procent af omsætningen i butikken, fortæller Gitte Marianne Thybo Jensen, der også fortæller om en relativ stille start på december og julehandelen. Men det er der såmænd ikke noget nyt i.

Langsomme startere

- December er jo den måned, hvor mændene skal på banen for at købe gave til deres kone eller kæreste. Og mænd er jo lidt langsomme startere, hvad angår juleshopping, så der bliver som regel meget travlt i de sidste dage inden jul. Sådan har det altid været, og sådan bliver det også i år, fortæller Gitte, der sammen med eleven Birgitte Mørk har sørget for den helt rette julestemning i butikken.

- Vi har pyntet op på den gode gammeldags og hyggelige måde, og så har Birgitte som en kontrast til den gammeldags julepynt lavet et juletræ bestående af tøjbøjler i et af butikkens vinduer. Det er meget kreativt og får mange sjove kommentarer med på vejen, fortæller Gitte Marianne Thybo Jensen, der også fastslår, at alle corona-forbehold selvfølgelig overholdes i butikken, så både kvinder og mænd kan se frem til en tryg julehandel.

Og hvem ved… måske med ZOEY i indkøbskurven?

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...