Efter 12 år i Hadsund rykker Anne Silke Hjort sin forretning til rosernes by

MARIAGER: Efter 12 fantastiske år i Hadsund, er tiden kommet til at der skal ske noget nyt, noget andet, så derfor flytter jeg Butik Provoke fra byen og ud til sit smukke landsted udenfor Mariager by.

Det oplyser indehaver af Butik Provoke på Storegade i Hadsund, Anne Silke Hjorth, der de sidste par år har været udfordret med et helbred, som har gjort det svært for hende, at passe sin fysiske butik.

- Efter to mislykkede rygoperationer, måtte jeg erkende at jeg ikke kunne drive en almindelig butik, så allerede sidste år besluttede jeg, at hvis jeg skulle beholde min elskede butik, måtte jeg gøre noget helt andet, udtaler Anne.

- Det har været en meget svær beslutning at træffe. Hadsund er jo en skøn og driftig handelsby med masser af aktiviteter og et livligt gågademiljø. Så det er ikke fordi byen mangler kunder, at Provoke lukker butikken ned i Storegade. Allerede for 10 år siden lancerede Provoke sin allerførste online webshop. På det tidspunkt var det stadig nyt, at man havde både en fysisk butik og en webshop. Vi var med fra start og det gør, at vi i dag kan leve udelukkende af vores onlineordrer.

Webshoppen er siden blevet udvidet og tilpasset sig til det internationale marked, hvilket gør at Provoke har flere faste skandinaviske og udenlandske kunder.

Rammerne for den nye butik bliver helt fantastiske, mener Anne Silke Hjorth, et rigtig luksussted med masser af varme og sjæl. Lækker butik i rå stil og skønt gårdmiljø, hvor du kan nyde et glas af vores italienske vin fra egen vingård i Toscana.

Provoke åbner i starten af august.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...