I dag er hun som 20-årig selvstændig sportsmassør, men drømmen er at videreuddanne sig til fysioterapeut

HOBRO: Cecilie Mejer Nielsen havde det ikke nemt i skolen, hvor hun kæmpede både fagligt og med mobning. Det forhindrede hende dog ikke i at forfølge drømmen om at blive selvstændig. Det er hun blevet nu.

20-årige Cecilie Mejer Nielsen har taget en sportsmassøruddannelse, og er sprunget ud med virksomheden ”Sportsmassør Mejer”, foreløbig med et behandlerrum hjemme i privaten på Hegedalsparken 39 i Hobro, hvor Cecilie fortsat bor hos sine forældre. Det har altid været en drøm for hende at blive selvstændig. Men andre tvivlede på, at det ville lykkes for hende.

- Jeg havde det meget svært i skolen. Både med mobning, med lærerne og fagligt. Jeg havde svært ved både at læse og stave, og jeg kan huske, at vi i 8. klasse skulle skrive en stil om, hvor vi så os selv om 15 år.

- Her skrev jeg, så godt jeg kunne, at jeg ville være selvstændig fysioterapeut.

- Det fik min lærer til at fortælle mig, at det kunne jeg nok ikke blive, og at jeg nok skulle satse på at blive noget andet, fortæller Cecilie Mejer Nielsen og fortsætter:

- Jeg tænkte: ”Det siger du bare ikke”, og det fik mig faktisk til at beslutte, at jeg ville modbevise det, og det har faktisk været en ekstra motivation for mig, at jeg fik den besked.

- Jeg er derfor meget stolt af at være kommet hertil, at jeg i dag er blevet selvstændig sportsmassør, og jeg har planer om at videreuddanne mig til fysioterapeut.

- Men det har været en lang og hård kamp. Mit faglige vendepunkt kom, da jeg fik kontakt til en instruktør hos ”Alkalær”, der arbejder ud fra, at alle kan lære at læse og skrive. Her blev min selvtillid bygget godt op, og jeg lærte en masse. Samtidig var det et kæmpe løft for mig, da jeg i 10. klasse skiftede til Randers Realskole, hvor jeg fra dag ét fik den opbakning og støtte, jeg havde brug for.

- Det betød også, at jeg bagefter kunne starte på handelsskolen i Hobro, hvor jeg tog en 2-årig EUX-business med et godt eksamensresultat, fortæller Cecilie, der sideløbende med handelsskolen tog sportsmassøruddannelsen via Sports-corpus i København.

Samtidig har Cecilie arbejdet som receptionist hos Fitness World og suppleret med en række kurser som sportsterapeut, personlig træner og kostvejleder. Drømmen er at starte på uddannelsen til fysioterapeut og på lidt længere sigt åbne en egentlig klinik.

- Lige nu er jeg sportsmassør, og jeg er glad for, at det kan lade sig gøre her hos mine forældre. Men jeg har endnu større planer, herunder at uddanne mig til fysioterapeut, og så åbne en klinik i enten Hobro eller Aalborg.

- Jeg åbnede i starten af marts og nåede lige at få en rigtig god start, inden Corona fik det til at gå i stå. Men efter at der åbnet op igen, er der igen pænt med kunder, og det har generelt været en meget positiv start, også med gode tilbagemeldinger fra kunderne.

- Selvom jeg er sportsmassør, er hovedparten af mine kunder ganske almindelige hyggemotionister og andre, der gerne vil være gode ved deres kroppe med en dybdegående massage, forebygge skader eller døjer med overbelastningsskader. Cirka tyve procent af mine kunder er seriøse sportsfolk, men jeg hjælper begge målgrupper, fortæller Cecilie Mejer Nielsen, der i mange år selv har dyrket håndbold på et rimelig højt niveau.

Cecilie har foreløbig primært markedsført ”Sportsmassør Mejer” via Instagram og Facebook, hvor hun på sidstnævnte allerede er oppe på over 500 følgere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...