Poul Søndberg stopper i Hobro Idrætscenter med udgangen af august

HOBRO: - Jeg ynder at sige, at centret er mit tredje barn, så derfor håber jeg bestemt også, at jeg kan komme herfra og aflevere et center i god gænge til min afløser.

Sådan lyder det fra centerchef i Hobro Idrætscenter, Poul Søndberg, der i en alder af 66 år, har meddelt sin bestyrelse at han ønsker at gå på pension med udgangen af august måned.

Poul Søndberg ser tilbage på sin tid i Hobro Idrætscenter med en kæmpestor glæde.

Hans hobby blev i realiteten hans arbejde, da han i firserne blev ansat som halinspektør i Hobro Idrætscenter, og til august har han været ansat i Hobro Idrætscenter i 36 år. Heraf de seneste 18 år som centerchef.

- Det har været nogle meget spændende og gode år, jeg har haft i Hobro Idrætscenter, og det er en helt utrolig ændring, der er sket i centret gennem de mange år. Fra at det stort set udelukkende drejede sig om sport, afholdes der nu rigtig mange ikke-sportslige arrangementer i huset, så det nu mere ligner et kultur- eller forsamlingshus.

- Det var jo et næsten nybygget center, jeg i sin tid blev ansat i, og undervejs har vi da også været igennem et par større renoveringsomgange.

- Endelig fik vi jo også bygget Multisalen i 2007, og den har været et kæmpestort aktiv for vores center, konstaterer Poul Søndberg, der fylder 67 år i juli og dermed allerede har været fuldgyldig folkepensionist i to år.

At Poul Søndberg har taget beslutningen om at stoppe på arbejdslivet nu, skyldes også, at Hobro Idrætscenter står overfor store byggeplaner, og selvom han syntes, at det kunne have været spændende, at have været en del af fremtiden, har han alligevel valgt, at det er bedst for Hobro Idrætscenter, at der kommer en ny mand i spidsen for dette projekt.

- Det kommer naturligvis ikke som nogen overraskelse, at vores mangeårige centerchef nu vælger at træde af, erklærer Hobro Idrætscenters formand, Henrik Bøker.

- Dels har Poul jo - med den loyalitet overfor centret, som altid har været kendetegnende for dagligdagen i centret - tidligere orienteret forretningsudvalget om, at en pensionering var under overvejelse. Dels har Poul, med 36 år i centrets tjeneste, om nogen udtjent sin værnepligt overfor sin arbejdsplads, konstaterer Henrik Bøker.

Bestyrelsen vil nu igangsætte processen med at finde en ny centerchef og er fortrøstningsfuld i forhold til at finde en kvalificeret kandidat.

- Hobro Idrætscenter er en veldrevet institution, og ikke alene et idrætscenter i traditionel forstand. Derfor håber vi også på, at der kommer et bredt kandidatfelt til den ledige stilling, bemærker Henrik Bøker.

Hvad Poul Søndberg angår, så bliver den afgående centerchef ikke helt arbejdsløs, idet han stadig er formand for den store lokale Jutlander Bank Fond – Sparekassen Hobro Fonden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...