Fejres lørdag med åbent hus

HOBRO: Dansk HøreCenter har fødselsdag, og i år er en lidt speciel en af slagsen, for hørecenteret fylder nemlig 25 år. Det fejres med åbent hus lørdag 5. oktober kl. 10-14 på Jernbanegade 1D, 9500 Hobro.

Kom forbi og fejr dagen sammen med personalet – alle, der får en gratis høretest på dagen, får en gave med hjem. Tidsbestilling er ikke nødvendig.

- Dansk HøreCenter har jubilæum i år, hvilket er helt fantastisk, fortæller audiologist Stefan Seidel, der har været ansat i 19 år.

- Vi har været med i mange år, og vi er hele tiden på forkant med den teknologiske udvikling, så vi altid kan tilbyde de bedste produkter til vores kunder, fortsætter han.

- Med årene er vi blevet større og har nu bedre muligheder for at møde kunderne tæt på deres hjem i takt med vi åbner flere afdelinger i de små byer. Det gør det mere bekvemt for kunderne, siger han.

Rigtig mange danskere har et ubehandlet høretab – ofte fordi det kommer snigende, så mange slet ikke opdager det, før de pludselig oplever problemer med at deltage i sociale arrangementer eller høre fjernsynet. Det kan være frustrerende og udmattende at leve med nedsat hørelse, men det behøver ikke at være sådan.

- En af de største motivationsfaktorer for os, er klart at se den glæde, som kunden får ved at få hørelsen tilbage. Det er blandt andet derfor, at jeg har været hos Dansk HøreCenter i så mange år, siger Stefan Seidel.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...