Butikken slår dørene op 19. november med Sanne Johansen som franchisetager

Tøjkæden Dansk Outlet slår 19. november dørene op til en ny butik på Butikstorvet 2 i Fårup.

Butikken bliver nr. 28 i rækken, og det bliver med en lokal i spidsen.

Den nye franchisetager, Sanne Johansen er i forvejen ikke helt ukendt med bestyrer-rollen, eftersom hun for en række år siden havde sin egen døgnkiosk, dengang det var højeste mode.

Siden har hun arbejdet med lagerlogistik, men nu trækker den daglige omgang med kunderne altså igen.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at have med kunder at gøre igen.

- Kundeservice og glade kunder bliver mit vigtigste fokusområde i butikken, og jeg glæder mig simpelthen så meget til at kunne være sammen med kunderne og give dem en god oplevelse, uanset om de bare skal ind og have tre par nye sokker, eller de er ude på den helt store shoppetur med hele familien, lyder det fra Sanne Johansen.

Dansk Outlets butikker er efterhånden spredt godt ud over det meste af danmarkskortet, men der dog hidtil været en bar plet i den østlige del af Jylland, hvor kunderne har måttet køre langt for at handle i Dansk Outlet.

Helt i tråd med Dansk Outlets koncept kommer den nye butik i Fårup til at ligge tæt på motorvejen i udkanten af byen.

Det er et bevidst valg, som både muliggør gode parkeringsforhold, nem adgang for familien - og en moderat husleje.

Netop huslejen er et vigtigt parameter i kampen om at sikre, at kæden tilbyder de lavest mulige priser.

- Konceptet bag Dansk Outlet er at tilbyde kvalitetstøj til hele familien til markedets billigste priser. Og det går vi ikke på kompromis med.

- Derfor sparer vi fx ved, at vores butikker ikke ligger i midtbyen med høj husleje og ved at gå på kompromis med en række kosmetiske elementer. Vi vil hellere bo ydmygt, og til gengæld kunne sælge vores varer til den laveste pris på markedet, og den beliggenhed, vi har fundet i Fårup, er helt perfekt i forhold til de krav, vi stiller til lokalerne. Udover det skal vi naturligvis finde den helt rette franchisetager - og det føler jeg, vi har her, lyder det fra Dansk Outlets direktør, Nicolai Nørskov.

Samarbejdet mellem franchisetager og hovedkontoret er allerede tæt, og det får Sanne Johansen til at føle sig tryg og godt klædt på til den nye opgave.

- Det der tiltaler mig rigtig meget ved Dansk Outlet er i høj grad, at man kan være en del af konceptet, uanset hvor man kommer fra og hvad man kommer med - så længe man brænder for faget. Der har været kæmpestor støtte fra hovedkontoret, så jeg føler mig rigtig godt klædt på til at åbne og bestyre butikken. Samtidig har de også været rigtig gode til at lade mig kæmpe mine egne kampe og selv beslutte, hvordan jeg gerne vil styre min butik, fortæller Sanne Johansen.

Åbningsfesten i Fårup kommer til at strække sig over fire dage og byder på et væld af konkurrencer og ”vilde åbningstilbud”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...