HJÆLP: Fire svømmere fra Hobro bidrog i et døgn til Julemærkehjemmet

HOBRO: Laura Andersen, Patrick Andersen, Lucas Hansen og Elias Hansen tog i weekenden midt i februar et friskt initiativ.

De unge svømmere, der alle til dagligt svømmer på konkurrenceholdet i Hobro svømmeklub, tog fri fra deres sædvanlige træning og deltog i stedet i ”24 timer Hjallerup”.

En motions-begivenhed til fordel for Julemærkehjemmet i Hobro.

De fire svømmere svømmede holdkap døgnet igennem hver fjerde time fra klokken 10 lørdag formiddag til klokken 10 søndag.

Det foregik til lyden af god musik og en fantastisk stemning sammen med mange andre svømmere.

Masser af aktiviteter

Svømmerne deltog sammen med forældre og bedsteforældre, der alle enten var med som hjælpere eller motionerede på spinningcykel eller løbebånd.

Der blev også slappet af med at spille brætspil i løbet af dagen og natten, ligesom der var to store bankospil med flotte sponsorgevinster.

Alle havde en fantastisk weekend med masser af socialt samvær og en helt fantastisk stemning, og selvom de unge svømmere var trætte ovenpå weekenden, var de klar til deres konkurrencetræning i Hobro Svømmeklub allerede dagen efter.

24 timer i Hjallerup

”24 Timer i Hjallerup” er såmænd navnet på en lille forening i den nordjyske hestemarkdsby, som laver arrangementer til fordel for børnene på Julemærkehjemmet i Hobro.

”Henover sommeren er foreningen arrangører af diverse åbent-vand arrangementer, hvor overskuddet går ubeskåret til børnene.

Men det hele begyndte med en stor indendørs svømmefest, hvor deltagere meldte sig til at holde svømmehallen i Hjallerup i gang i 24 timer – heraf vores navn”, fremgår det af foreningens egen hjemmeside.

Ideen har bredt sig

Siden har ideen bare bredt sig i Hjallerup området.

Sidste år havde foreningen, udover svømning, gang i løbebånd, spinningcykler, stavgang, judo, linedance og rapelling.

Det formede sig som en stor sportsfest med tilkoblede sponsorer, og med udgangen 2019 kunne man aflevere den nette sum af 135.000 kroner til Julemærkehjemmet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...