FORSØG: Allerede da Gasolin kopibandet Lars Lindberg & De Smukke Unge Mennesker slog de første toner an på scenen, var dansegulvet fyldt

RØRBÆK: De frivillige bag byggeriet af den nye multihal i Rørbæk så rigtigt.

De fandt det nemlig helt oplagt også at benytte hallens aktivitetsrum på 330 kvadratmeter med en fast scene i sydende som koncertsted med levende musik.

For debutkoncerten lørdag aften med Gasolin kopibandet Lars Lindberg & De Smukke Unge Mennesker fra Hobro blev en flot succes.

- Allerede da musikerne slog de første toner an på scenen var dansegulvet proppet af festdeltagere, fortæller en stolt Jens Bjørn.

Sammen med andre af de frivillige bag halbyggeriet har han nemlig været med til at arrangere koncerten, der blev indledt med fællesspisning med mad udefra, nemlig fra en lokal leverandør i Døstrup.

Ros for super gode lydforhold

Ud over en fast scene i aktivitetsrummet er der også af de frivillige installeret et lydanlæg samt opsat troldtekplader som loftsbeklædning for at skabe optimale lydforhold.

- Orkestret er jo vant til at spille mange forskellige steder, men musikerne roste os efter koncerten meget for den gode akustik i aktivitetsrummet, påpeger Jens Bjørn stolt og tilføjer:

- Og det var ikke blot akustikken, som musikerne var yderst tilfredse med, for i lighed med koncertgæsterne spurgte de hvornår de skulle komme og spille for os igen her i Rørbæk.

Næste koncert ikke planlagt

På nuværende tidspunkt har gruppen af frivillige bag halbyggeriet dog ikke planlagt den næste koncert i aktivitetsrummet, selv om mange koncertgæster spurgte dem adskillige gange under festen lørdag aften.

- Planen er to eller tre andre koncerter her resten af året, men den næste bliver tidligst sidst på sommeren eller til efteråret.

For næste projekt i aktivitetsrummet bliver sommerfesten med lokalrevy, hvor vi igen kan benytte den permanente scene, forklarer Jens Bjørn.

Festoverskud til Rørbæk IF

De maksimale 150 billetter til lørdagens koncert var meget tidligt udsolgte.

Det betyder ifølge Jens Bjørn trods den beskedne billetpris på 275 kroner inklusiv spisning, at koncerten vil give et overskud til Rørbæk IF, der er bygherre på halprojektet.

Det omfatter en multihal på 990 kvm., der består af en indendørs kunstgræsbane på 660 kvm. og et opvarmet aktivitetsrum i sydenden på 330 kvm., der alt sammen stod klar til indvielse sidste sommer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...