Henrik Meilstrup Lange kan på torsdag se tilbage på 25 års arbejdsliv hos Hobro Farve og Gulvcenter

HOBRO: Torsdag 7. november kan Henrik Meilstrup Lange fejre et flot 25-års jubilæum som gulvmontør hos Hobro Farve & Gulvcenter.

Nogle gange er det lidt tilfældigt hvilken hylde, man lander på rent arbejdsmæssigt. Sådan var det også for Henrik Meilstrup Lange, der efter handelsskolen i Hobro efterfulgt af en tur ind til Livgaarden i København, var på udkig efter en læreplads. Stort set alt havde interesse.

- Min søster kendte Dorthe hos Hobro Farve & Gulvcenter, og hun havde hørt, at de søgte en lærling til at stå i butikken. Jeg ringede for at høre, om jeg måtte kigge forbi, og jeg endte med at få pladsen, fortæller Henrik Meilstrup Lange.

- Ud over at stå i butikken var jeg indimellem også med ude for at hjælpe med at lægge gulv. Det synes jeg var spændende, så efter min læretid i butikken, valgte jeg at komme i voksenlære som gulvmontør. Og det har jeg så beskæftiget mig med lige siden, fortæller han.

- Jeg elsker at komme ud til kunderne, hvor ingen opgaver er ens, så jeg nyder virkelig mit arbejde. Jeg kan dog efterhånden godt mærke lidt på kroppen, at det er et fysisk krævende at være gulvmontør, hvor man jo ofte arbejder i nogle specielle stillinger, fortæller han.

Karsten Lykke Jensen og Dorthe Bundgaard, indehavere af Hobro Farve & Gulvcenter, har kun rosende ord til overs for jubilaren.

- Det var godt nok en forsigtig ung mand, der kom ind i butikken for godt 25 år siden, og han er fortsat den stille og rolige type. Men sammenholdt med, at han er meget faglig dygtig og kompetent, så passer han perfekt til vores kunder. Henrik er i hvert fald meget vellidt, lyder det samstemmende fra Dorthe Bundgaard og Karsten Lykke Jensen.

Privat er Henrik gift med Marianne. Parret har tre børn; Frederik på 12 år, Marie på 10 år og Christian på 6 år. Familien bor i Klejtrup, hvor Henrik også er aktiv på det lokale Old Boys hold i fodbold, ligesom han også nyder at tage ind og se det lokale Superligahold i fodbold fra Hobro IK.

Jubilæet markeres med en reception hos Hobro Farve & Gulvcenter på Smedevej fredag den 8. november fra klokken 13.00 til 17.00.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...