Tre ud af fire lejligheder i nybyggeri centralt i Hobro er allerede udlejet, selv om boligerne først er klar til indflytning om et år

Murermester Josva Floor er i gang med at få opført et nyt, stort boligbyggeri centralt i Hobro. Der er tale om 41 lejeboliger på Jernbanegade 12, hvor den gamle fagforeningsbygning lå.

Målet er lige præcis den type mennesker, som har vist stor interesse for lejlighederne, fortæller Josva Floor.

- Jeg har underskrevne lejekontrakter på 30 ud af de 41 lejligheder.

41 lejligheder er et pænt indspark til boligmarkedet i Hobro. Mens andre lignende projekter i de senere år er bygget som ejerlejligheder, har det ikke været i tankerne hos murermesteren.

- Jeg tror ikke, markedet for ejerlejligheder i Hobro er så stort. De ældre vil gerne bo centralt i byen, men der er en tendens til, at de helst vil bo til leje, så børnene ikke står med besværet med at sælge en bolig, når forældrene engang ikke er her mere, siger Josva Floor.

Lejlighederne bliver på 80-100 kvadratmeter fordelt på tre eller fire værelser. Den månedlige husleje er sat til 7000 til 8500 kroner.

Boligkomplekset rejses bogstaveligt tal på pæle. Der er udført omfattende pilotering i den bløde, tidligere fjordbund, så hele 255 betonpæle på 17 meter i længden sikrer fundamentet.

Totalentreprenør på byggeriet er Myhlenberg Byg A/S i Arden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...