I 1988 købte Dorthe Bundgaard og Karsten Lykke Jensen deres egen arbejdsplads. Dermed kan duoen fejre 30-års jubilæum i spidsen for Hobro Farve- & Gulvcenter

HOBRO: Da den daværende ejer af malerforretningen for 30 år siden besluttede at sælge butikken og afskedige alle sine medarbejdere, fik to af butikkens yngste, Dorthe Bundgaard og Karsten Lykke Jensen, sammen idéen til at købe butikken.

Der var ikke langt fra idé til handling, og trods deres unge alder på henholdsvis 25 og 21 år slog de til og sprang ud som selvstændige. Også Kurt Jørgensen var med fra starten, men han valgte senere at træde ud af virksomheden.

I begyndelsen var fokus at sælge produkter fra butikken, men aktiviteterne blev for alvor udvidet i 2006, hvor de købte et lokalt malerfirma.

Et malerfirma, der i dag hedder Bundgaard & Lykke og er en del af Hobro Farve- & Gulvcenter, der også rummer en stor gulvafdeling. I alt beskæftiger Hobro Farve- & Gulvcenter 14 ansatte, hvoraf de fleste har været med i mange år. Enkelte har sågar kunnet fejre deres 25-års jubilæum i virksomheden.

En anden væsentlig ændring var, da virksomheden i 2015 skiftede fra at forhandle Sadolins produkter til at forhandle det danske Dyrup-mærke.

- Det har været 30 fantastiske år. Mange tvivlede på os i starten, hvilket ikke mindst skyldtes vores unge alder og manglende erfaring. Vi blev ikke levnet mange chancer, da vi startede.

- Nu er vi ikke helt så unge længere, og selvom vi selvfølgelig også kunne mærke finanskrisen, er det generelt gået helt godt i alle årene, siger Dorthe Bundgaard, der om det mangeårige samarbejde med Karsten Lykke Jensenfortæller:

- I årenes løb har der selvfølgelig været nogle ting, vi har været uenige om, men det har virkelig hørt til i småtingsafdelingen. Vi har rigtig stor tillid til hinanden, som man skal have, når man driver en virksomhed sammen og har gjort det i 30 år.

- Vi er enige om, at virksomheden lige nu har en passende størrelse, og at vi glæder os rigtig meget til fremtidens spændende udfordringer i branchen, slutter Dorthe Bundgaard.

30-års jubilæet markeres med en reception i butikken på Smedevej 2 i Hobro fredag den 16. november fra klokken 12.00 til 16.00. Denne dag vil butikken være lukket.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...