Besøgstallet hos Verdenskortet i Klejtrup er steget med næsten 20 procent fra 2017 til 2018

KLEJTRUP: Hos Verdenskortet ved Klejtrup Sø går ejerne og medarbejderne i øjeblikket rundt og kniber sig selv i armen.

Kan det virkelige passe? Og jo. Det kan det. Næsten 20 procent flere besøgende har lagt vejen forbi attraktionen i 2018 end i 2017, som dengang var Verdenskortets hidtil bedste sæson på trods af en lidt våd sommer.

- Vi er meget glade og noget overrasket. Det havde vi godt nok ikke set komme, og vi har virkelig skullet kæmpe for at følge med i den daglige drift, siger Søren Vejle-Cassøe, som er søn af ejerparret Lisbeth og Flemming Cassøe.

Succesen har betydet, at nogle projekter måtte sættes på pause i en periode, og man har også været nødt til at skulle skaffe ekstra hænder i løbet af den varme sommer for at følge med.

- Vejret har virkelig været godt for os, selvom vi nok troede, at sommeren ville sende alle turister til stranden, men vores målgruppe er primært børn i alderen 2-12 år sammen med forældre eller bedsteforældre, og når man har været på stranden i to dage, så skal der ske noget mere for dem. Vi har også haft flot besøg af udenlandske turister, siger Søren Vejle-Cassøe, som håber, at man kan runde 40.000 besøgende, inden sæsonen slutter og dermed sætte ny besøgsrekord.

Søren Vejle-Cassøe mener, at årsagen til det flotte besøgstal skal findes i, at Verdenskortet har fået et brunt turistskilt rejst ved motorvejen ved Hobro, at man også satser på at markedsføre sig digitalt og ikke mindst en populær pris på sæsonkortet, som folk har taget til sig.

Sæsonen hos Verdenskortet slutter søndag 23. september - og det har man valgt at gøre med et amerikansk brag, som Søren Vejle-Cassøe formulerer det.

Grunden til den amerikanske dag skal findes i, at grundlæggeren af Verdenskortet, Søren Poulsen, var dansk-amerikaner, og 13. september er det 130 år siden, han blev født.

- I samarbejde med American Wheel i Aalborg fylder vi parken op med amerikanske biler fra klokken 12.30 til 16.00, giver 50 procent rabat på entreen og tilbud på vores amerikanske burgermenu, siger Søren Vejle-Cassøe.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...