Frokosten og det hyggelige samvær finder sted 18. august

DOENSE/VEBBESTRUP: I Doense-Vebbestrup IF er man så glade for de mange frivilliges store indsats i klubben, at de og alle andre nu indbydes til en eftermiddag med hygge og socialt samvær.

- Uanset om man tager tjansen med at bage kage, være træner, passe en bod eller kridter baner, så er vi dybt taknemmelige for vores frivillige. Uden frivillige havde vi ikke DVIF, og vi har brug for de frivillige til at hjælpe med opgaverne i klubben, udtaler formand Rasmus Nedergaard.

Derfor er frivillige og alle andre indbudt til frokost og socialt samvær i Multiforum lørdag den 18. august kl. 11.30-14.00.

- Dette lidt anderledes tiltag er vores måde at forsøge at sige tak for de mange timer, som vores frivillige ligger i klubben. Vi er stolte af, at der er så mange, der vil hjælpe os, så nu vil vi gerne give lidt tilbage, uddyber formand Rasmus Nedergaard.

Tidspunktet for arrangementet er valgt ud fra, at skolernes sommerferie er slut og de fleste er tilbage fra ferie og klar til den nye sæson, hvor flere af afdelingerne begynder den nye sæson i uge 33.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...