Haderslev Drengekor - synger søndag 10. november i Hobro Kirke

HOBRO: Et sjældent stort kor kan søndag 10. november opleves i Hobro Kirke, når kirken får besøg af Haderslev Drengekor under ledelse af domorganist Henrik Skærbæk Jespersen.

Koret fra det sønderjyske er et blandet drenge- og mandskor, der består af 70 sangere i alderen 9-61 år.

Koret medvirker ved særlige gudstjenester i Haderslev Domkirke, og en gang om året rejser koret til udlandet og har i den forbindelse givet koncerter i Norge, Sverige, Tyskland, Østrig, England og USA. Derudover har koret igennem årene givet koncert i alle Danmarks 10 domkirker - og sunget ved den kongelige barnedåb af Prinsesse Athena, ligesom koret var hovednavn ved ”Kirkeministerens julekoncert” i 2017 - en koncert for bl.a. folketing og regering.

Korets repertoire er den klassiske kirkemusik - a cappella, i samspil med orgel eller orkester.

Dirigent Henrik Skærbæk Jespersen er uddannet på Vestjysk Musikkonservatorium og overtog i 2011 domorganist-embedet i Haderselv i en alder af 31 år.

Ved siden af organistjobbet er Henrik Skærbæk Jespersen er en særdeles aktiv kordirigent, der har dirigeret utallige kor og koncerter i ind- og udland, og er stærkt efterspurgt som instruktør ved kurser og korstævner rundt omkring i landet.

Der er fri adgang til koncerten.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...