Efter et par års tilløb sprang Martin Gaardsted ud med vikar- og rekrutteringsbureauet Komplex ApS i Hobro

HOBRO: Han havde et godt job.

Alligevel ulmede drømmen om at blive selvstændig, og efter et par års tilløb sprang Martin Gaardsted ud med vikar- og rekrutteringsbureauet Komplex ApS i Hobro.

Det er kun et år siden, og i dag tæller virksomheden fire medarbejdere, Flere er måske på vej, for det går over forventning.

- Jeg havde drømt om at blive selvstændig så længe, jeg kan huske, men når man har et godt og sikkert job, skal der alligevel noget til, før man tør tage springet, fortæller Martin Gaardsted, der 1. september 2018 slog dørene som iværksætter af sit eget vikar- og rekrutteringsbureau Komplex.

Dengang i ydmyge lokaler på Jernbanegade i Hobro - i dag i lokaler på Kirketorvet på Adelgade 54.

Vokseværk

Med sig - som chefkonsulent - bragte han Therese Skærlund - chefkonsulent. De to arbejdede en årrække sammen i et andet firma.

- Vi troede på vores egne evner. Det gjorde andre heldigvis også.

I hvert fald gik det ret hurtigt med at få kunder. Siden er det så ellers gået slag i slag.

Komplex tilbyder sig som vikarbureau med eget team af timelønnede vikarer - særligt inden for industri, fødevarer, produktion, pakkeri og lager.

Man hjælper også kunder med at finde nye medarbejdere.

God sparring fra erhvervsråd

- I alle vores ydelser handler det om kendskab til mennesker. Om at skabe tillid og relationer, pointerer Martin Gaardsted.

Han har selv oplevet fordele ved god sparring.

- I hele processen med at etablere egen virksomhed havde jeg fin sparring med Mariagerfjord Erhvervsråd, der hjalp mig med at holde fokus.

- Selv husker jeg, hvordan tingene dengang ikke kunne gå hurtigt nok.

- Her formåede Jesper Simonsen, der er erhvervskonsulent hos Mariagerfjord Erhvervsråd, at få mig lidt ned på jorden på den helt rigtige og afbalancerede måde.

- Han stillede kritiske spørgsmål med fokus på, at jeg skulle have lavet en ordentlig og gennemarbejdet forretningsplan, fremhæver Martin Gaardsted.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...