Galleriet i Mariager holder fernisering 5. maj

MARIAGER: Galleri Vognporten, Mariager Museum, afholder i 2019 tre kunstudstillinger over emnerne erotik, landskab og portræt. Den første udstilling, ”Erotik”, kan ses fra 5. maj til 22. juni. Der er fernisering 5. maj klokken 14-16, hvor man kan hilse på de deltagende kunstnere og få lidt til ganen.

Åbningstalen vil blive holdt af museumsforeningens formand, Bodil Amdi Mikkelsen.

I udstillingen deltager Anders Peter Schildt, Laurbjerg, Anette Christensen, Viby, Inga Dalsegg, Rindal i Norge, Karina Thomas, Frederikssund, Kirsten Nielsen, Randers, Kjersti Andersen, Thisted i Norge, Mette Kølbæk Christensen, Holstebro, Lars Henning Andersen, Esbjerg og Sanne Friis, Villerslev.

Anette Christensen er bidt af “polytryk-tryk”, akryl og akvarel. Hun arbejder mest figurativt, uden det bliver helt naturalistisk, men udfordrer også sig selv med den mere abstrakte stil. Lars Henning Andersen maler ganske enkelt, fordi det er spændende. Den glæde, der er ved at blive færdig med et billede, giver ham et kæmpe kick.

Inga Dalsegg er født i Trondheim i 1974. I 1996 blev hendes tvillingsøster, Elin, og hendes bedste venn, Jin, brutalt skudt og dræbt. Som tvilling følte Inga ikke bare, at hun havde mistet en søster, hun mistet halvdelen af sig selv.

Hun føler sig heldig, at hun har haft mulighed for at bruge kunsten min til at hjælpe sig med at komme videre i sit liv. I fjor fejrede hun 20-års jubilæum som kunstner.

Anders Peter Schildt bor i Laurbjerg og lever af at være friskolelærer. Han maler figurativt, og hans motiver er næsten alle taget fra hans store samling af fotografier, taget gennem 40 år.

Kjersti Andersen er autodidakt billedkunstner siden 2005. Mange af hendes billeder er rustikke - en blanding af det fine og det rå.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...