Generalsekretær i KFUMs Soldatermission gæster Hobro Missionshus

HOBRO: Generalsekretær i KFUMs Soldatermission, Per Møller Henriksen, gæster tirsdag 23. januar soldatervennekredsen i Hobro.

Han vil i den forbindelse benytte lejligheden til at takke de lokale soldatervenner for den flotte indsats, de året igennem yder med lodseddelsalg, indsamlinger etc. til fordel for arbejdet på KFUM’s 14 Soldaterhjem i Danmark og i udlandet, hvor danske soldater er udsendt.

Per Møller Henriksen har været ansat i KFUM’s Soldatermission i over 40 år og har været generalsekretær de seneste 18 år.

Som generalsekretær har Per Møller Henriksen stået i spidsen for udviklingen af KFUM’s Soldaterrekreation, der er et midlertidigt botilbud for veteraner, der kæmper med efterreaktioner i krigens kølvand.

Ved fem soldaterhjem tilbydes der i øjeblikket rekreationsboliger, og for generalsekretæren personligt var det en øjenåbner, da han i 2010 selv var udsendt som leder af KFUMs Soldaterhjem i Afghanistan.

Alle er hjerteligt velkomne til at deltage i soldatervennefesten, der finder sted i Hobro Missionshus, Lillegade 7 i Hobro.

Udover Per Møller Henriksens tale vil der bl. a. være kaffebord og lotteri med flotte gevinster.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...