To fonde bidrager med tilsammen små 400.000 kr. til ny badebro i Hobro

Selvom de fremmødte småfrøs på den kølige decemberdag, var tankerne for de flestes vedkommende ledt hen på en varm sommerdag.

For når sommersolen titter frem næste år, kan beboere og turister nemlig hoppe i fjorden fra en helt ny cirkelbro ved Sildehagen i forlængelse af Hobro Lystbådehavn. Et samskabelsesprojekt mellem Mariagerfjord Kommune, Hobro Turistforening og Hobro Fjordlaug.

Onsdag formiddag kom finansieringen af broen så at sige på plads. Salling Fondene, der blandt andet driver den lokale Føtex i Hobro, overrakte nemlig 250.000 kroner, mens Svend Nielsen & Herdis Myginds Fond overrakte 146.000 kroner.

De to donationer skulle tilsammen dække finansieringen af broen, der er anslået til at koste 398.000 kroner.

Desuden mere end antydede teknik- og miljøudvalgsformand i Mariagerfjord Kommune, Jørgen Hammer Sørensen, at kommunen vil yde et yderligere tilskud på 150.000 kroner til eksempelvis omklædningsfaciliteter, borde, bænke m.v.

Disse penge er dog ikke endeligt bevilget endnu.

Før byggeriet og opsætningen af badebroen formelt kan starte, mangler de sidste endelige godkendelser at komme på plads. Da der har været en badebro på stedet tidligere, forventes det dog at være en formalitet.

Så jo, midt i december-kulden kunne man godt forestille sig en skøn sommerdag ved Mariagerfjord. Med badende gæster fra en ny, flot cirkelbro…

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...