Overtagelse af MariagerFjordGave.dk har været en kæmpesucces for Hobro Handel

Hobro Handel overtog kort efter sommerferien MariagerFjordGaven.dk, der er en lokal handelsplatform for blandt andet gaver fra virksomheder til medarbejdere.

Det fungerer på den smarte og fleksible måde, at virksomhederne kan købe gavebeviser i forskellige prisklasser, som de kan forære til deres medarbejdere, som efterfølgende selv kan gå ind på hjemmesiden, og vælge nøjagtig den gave, de gerne vil have.

Det har vist sig at være en kæmpe succes. Virksomhederne i Mariagerfjord Kommune har i år tilsammen købt mere end 1400 gavekoder til deres medarbejdere, hvilket har generet over en million i omsætning - en omsætning, der vel og mærke bliver i kommunen.

- Vi er meget glade og stolte over de mange virksomheder, der har benyttet Mariagerfjordgaven.dk, fortæller Torben Christensen, citychef i Hobro Handel.

- Der har selvfølgelig været lidt begyndervanskeligheder, men vi fik dem løst hen ad vejen. I forhold til at vi først fik adgang til systemerne efter sommerferien og skulle lære det på rekordtid, er jeg bestemt tilfreds, fortæller Torben Christensen, der tilføjer, at der faktisk været kun været én virksomhed, hvor der var lidt udfordringer, men her blev der afleveret en omgang Bies Julebryg som et plaster på såret.

- De næste måneder vil vi bruge på at opdatere hjemmesiden, da der er behov for en række rettelser, som vil gøre det hele endnu nemmere for virksomhederne fremover, og derfor skruer vi også op for ambitionerne til næste år, hvor målet er en fordobling af både gavekoder og omsætning, lyder det fra Torben Christensen, der samtidig fastslår, at Hobro Handel ikke tjener det store på platformen, men at det udelukkede går ud på at generere omsætning for kommunens butikker.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...