Butikken i Hobro er indehaver Annie Christensens ”hjemmebutik”

Efter 30 år på samme adresse er tøjbutikken for børn og unge, Seeds, rykket ind på adressen Adelgade 42 i Hobro. Dermed har butikken fået facade ud til gågaden.

- Det var Steffen fra nabobutikken, Victor, der kom ind og foreslog det, da den tidligere butik på adressen lukkede og muligheden opstod. Han ville gerne have os som nabo, fortæller indehaver Annie Christensen, og fortsætter:

- Og selvom vi har haft 30 gode år på den daværende adresse i centret, var det en nem beslutning. Vi ville fortsat gerne blive i centret, men ville gerne have facade ud til gågaden, og på den måde skabe endnu mere liv og trafik i butikken.

- Samtidig er butikken 70 kvadratmeter større, hvilket har givet os plads til endnu flere varer og nye mærker.

- Vi havde første åbningsdag i den nye butik 2. september, og starten har været ovenud positiv. Vi kan allerede nu mærke, at der kommer flere kunder i butikken, fortæller Annie, der tidligere har haft Seeds-butikker i Hjørring, Aalborg, Viborg og Odense, men som løbende har solgt dem.

- Jeg har beholdt butikken i Hobro, fordi det er min ”hjemmebutik”. Den butik, hvor jeg har haft det største hjerte. Jeg er født og opvokset i Rørbæk, har stået i lære i Hobro og har en helt særlig tilknytning til området. Derfor er det den butik, jeg har beholdt, slutter Annie Christensen.

Ud over Annie kan du hos Seeds møde medarbejderne Wickie Nielsen og Ulla Høher – et trekløver, der nu er at finde i deres nye butik på gågaden. Helt nøjagtigt på Adelgade 42.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...