Mads Justesen kigger forbi Kulturhuset i Arden og fortæller om, hvordan han jonglerede med både fodbold, lærerjob og landbrug

ARDEN: Næste Kulturtallerken-gæst i Kulturhuset i Arden har efterhånden udviklet sig til lidt af en institution i fjordkommunen.

Det drejer sig om den tidligere HIK-anfører og nuværende salgschef i klubben, Mads Justesen.

Mads Justesen blev landskendt, da han som anfører i Hobro IK i 2014 var med til at spille den lille klub op i superligaen.

Rejsen med Hobro IK fandt sted samtidig med, at Mads og hans bror Lars drev kvægbedriften ”Damgården” ved Hvilsom, og frem til oprykningen til Superligaen i sin tid passede han også sit job som gymnasielærer.

I sit Kulturtallerken-foredrag i Arden 6. februar fortæller Mads Justesen om fodboldspillet, gymnasiejobbet og om landbruget, der betyder rigtig meget for ham. Det giver ham mulighed for at stresse af, idet han elsker at arbejde i marken, se til dyrene og arbejde i skoven sammen med sine børn.

Aftenens musikalske indslag sørger Miss’Taken for.

Det er en trio med lokale rødder bestående af Sussi Lund, Susse Wortmann og Rikke Kamedula Skovsbo, akkompagneret af Thor Lange.

Miss’Taken leverer swingende jazz og rytmisk 60’er pop - masser af evergreens, som publikum sikkert slet ikke kan lade være at nynne med på.

Som sædvanligt indledes aftenen med fællessang efterfulgt af spisning, hvor gårdbutikken Arden Frugt & Grønt serverer en lækker ret med lokale råvarer.

Det samlede program for årets Kulturtallerken-arrangementet kan ses på hjemmesiden www.kulturhusetiarden.dk

Billetter kan købes på Arden bibliotek og via www.himmerlandsbilletten.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...