Anne Krogh Madsen fra Hobro, student og finansøkonom, vender efter fem år i hovedstaden hjem som ejendomsmægler hos Nybolig

HOBRO: Nej, det er ikke Hobro IKs Superligamandskab i fodbold, der har været på rov o Vestegnen, hvor konkurrenterne fra Brøndby IF som bekendt holder til.

Derimod har Nybolig Hobro hentet ejendomsmægler Anne Krogh Madsen hjem til Hobro.

De seneste fem år har Anne solgt ejerlejligheder i vestegnsområdet tæt på hovedstaden.

Men fremover står den nu på huse, lejligheder og landejendomme i Hobro og omegn.

Anne Krogh Madsen er født og opvokset i Hobro, hvor hun har gået både i folkeskole, på gymnasium og taget finansøkonomuddannelsen på Tradium.

Herefter gik turen til Sjælland og arbejdsudfordringer på det til tider hektiske boligmarked, der hersker på de kanter.

Hjem til Hobro

- Jeg kommer her fra Hobro, hvor jeg også har min familie og rigtig mange af mine venner, og jeg glæder mig rigtigt meget til de nye udfordringer ved Nybolig Hobro, fortæller Anne Krogh Madsen.

Efter knap fem år på Sjælland fik hun hjemve og vendte retur til sin hjemegn.

Og da Nybolig Hobro Ole Rishøj stod og manglede en ny ejendomsmægler til sit team, begyndte Anne Krogh Madsen her 1. november.

- Jeg glæder mig til at arbejde i et marked, hvor jeg bedre kan benytte mig af mit tidligere opbygget netværk, og hvor jeg har flere relationer at trække på.

- Jeg har haft mange søde sælgere og købere på Sjælland.

Jordnærhed

- Men jeg kan allerede nu mærke den mere udprægede jordnærhed, vi har her i området, hvor jeg selv kommer fra, fortæller Anne Krogh Madsen.

Hos Nybolig Hobro er de glade for deres nye forstærkning.

- Anne har et stort netværk i området, hun er en dygtig ejendomsmægler, og så kommer hun på et tidspunkt, hvor der er godt gang i markedet.

- Så der er rigeligt at gå i gang med, lyder det fra Ole Rishøj.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...