Hverken Rasmus Minor eller Brandon Onkony kommer til at tørne ud for Hobro i den næstbedste række

Det bliver er noget anderledes Hobro IK-forsvar, som efter sommerpausen skal forsøge at holde målet rent i den næstbedste række.

Ikke blot må klubben sige farvel til målmand Jesper Rask, som har valgt at indstille karrieren.

Superliga-nedrykkerne må også indstille sig på, at de skal klare sig uden de seneste tre års forsvarsstyrmand, Rasmus Minor Petersen.

Rasmus Minors kontrakt udløb ved udgangen af juli, og anføreren er nu på jagt efter andre græsgange.

Rasmus Minor Petersen kom til Hobro IK i 2017 og har siden da spillet 103 kampe for Hobro IK.

- Han har været en fantastisk spiller og ambassadør for klubben, og at han har spillet så mange kampe for os, vidner samtidig om en vis kvalitet.

- Han har været dybt professionel både udenfor- og indenfor kridtstregerne, og han bliver et stort savn i Hobro IK, konstaterer sportschef Jens Hammer Sørensen.

Samtidig med Rasmus Minor bliver der også sagt farvel til forsvarskollegaen Brandon Onkony, der efter et år i Hobro IK ikke har fået forlænget sin kontrakt.

- Brandon Onkony nåede 13 kampe for Hobro IK og trådte til i de afgørende kampe mod Esbjerg fB, hvor vi var ramt af karantæner og skader.

- Selvom det har været lidt med spilletid for Brandon i hans tid i Hobro IK, har han aldrig klaget eller brokket sig, og han var klar, da der blev brug for ham, fremhæver Jens Hammer Sørensen.

Ret tidligt i foråret stod det også klart, at Emmanuel Sabbi har valgt at fortsætte karrieren i OB efter sommerferien.

”Hobro IK ønsker alle held og lykke fremadrettet og takker dem for deres tid i Hobro IK”, lyder det i en pressemeddelelse fra klubben.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...