Tandlæge Karin Jarlskov lukker klinik i Gedsted og rykker ind i Nørager Sundhedshus

NØRAGER: Efter i kun tre år at have drevet tandklinik i Nørager kan tandlæge Andreas Simonsen glæde sig over, at klinikken nu får yderligere en tandlæge.

Det er tandlæge Karin Jarlskov, der flytter ind hos Nørager Tandklinik fra mandag den 2. september.

Karin Jarlskov kommer fra Gedsted, hvor hun i en årrække har drevet tandklinik.

Med hendes flytning til Nørager betyder det, at klinikken i Gedsted nedlægges, og at hendes patienter får et tilbud om at blive betjent i de nye moderne rammer på klinikken i Nørager.

- Jeg har valgt at arbejde sammen med Andreas Simonsen på grund af hans høje standard og skarpe kompetencer, og så har jeg ønsket den allerbedste behandling til mine patienter. Man føler sig bare så godt tilpas og tryg hos Nørager Tandklinik, påpeger hun som begrundelse for at blive en del af Nørager Tandklinik.

Tilgang af nye patienter muligt

Også Andreas Simonsen og resten af teamet ved Nørager Tandklinik glæder sig til at få en garvet tandlæge som Karin Jarlskov i huset og ser frem til at tage sig rigtig godt af hendes patienter fra Gedsted og omegn.

Udvidelsen med endnu en tandlæge betyder også, at Andreas Simonsen nu har mulighed for at tage nye patienter, der ønsker at benytte Nørager Tandklinik.

Hos ejerkredsen bag Nørager Sundhedshus vækker udvidelsen med endnu en tandlæge naturligvis også glæde.

Sundhedshus udvides kraftigt

Netop nu er sundhedshuset under en markant udvidelse. Her opføres en helt ny mellembygning i to etager på hver 120 kvadratmeter, der binder sundhedshuset og lægehuset ved siden af dammen.

Stueetagen skal fremover fungere som fælles reception, ventelokale og toiletter. Førstesalen indrettes med kantine og opholdslokaler.

Forhåbningen er, at det på tilsvarende måde vil resultere i to nye læger i Nørager by, når den nuværende læge, Peter Aaquist om nogle år som allerede bebudet vil gå på pension.

Ejerkredsen forventer at det igangværende byggeprojekt vil komme til at koste omkring tre mio. at realisere.

Mellembygningen forventes ifølge ejerkredsen at være klar til brug i løbet af et par måneder og dermed væsentlig forsinket i forhold til før sommerferien som oprindelig planlagt tilbage ved byggestarten i februar måned.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...